18 / 05 / 2024

Altında sert düşüş! Yer yerinden oynadı…

Altında sert düşüş! Yer yerinden oynadı…

Piyasaların son durumuna baktığımızda beklenmedik bir gelişme yaşandı. Bir süredir yüksek seviyelerde seyreden altında sert bir düşüş yaşandı.



ÜST ÜSTE DÜŞÜŞ GÖSTERDİ

Haftalık baza baktığımızda altın yüzde 1.49 oranında değer kaybetmiş oldu. Son 3 haftadır üst üste düşüş kaydeden ons altın, aylık bazda ele aldığımızda ise son 5 aydır gerileme göstermektedir.

GRAM ALTIN FİYATI DÜŞTÜ MÜ?

Bu haftaya 1015 liradan başlamış olan gram altın perşembe günü ons altında yaşanan düşüşün etkisiyle 985 liraya gerileyerek son 1 ayın en düşük seviyesini görmüş oldu. Cuma gününe geldiğimizde ise 1009 liraya kadar çıkan ons altın bu haftayı 1002 liradan tamamlamış oldu.

Genel anlamda haftalık bazda fiyat hareketine baktığımızda ise gram altın yatırımcılarına yüzde 1.24 oranında kaybettirmiş oldu. Gram altın fiyatı ise son 3 haftadır üst üste gerileme göstermekte.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön