18 / 05 / 2024

Altının onsu sert düştü!

Altının onsu sert düştü!

Geçtiğimiz hafta 2053 dolar seviyelerine yükselen altının onsu yeni haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Antalya zirvesi sonrası atak yapan ons altın güç kaybetmeye devam ediyor. Peki bugün altının onsu ne kadar?



Milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip edilen altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altının onsu güne 1974 dolardan başladı ve bu düşüşü ile yatırımcısını üzdü. Ons altın şu dakikalarda 1974 dolardan işlem görüyor. Ons altının düşmesi ile diğer altın çeşitleri de düşüşe geçti. Gram altın şu anda 946 lira, çeyrek altın 1,547 lira, yarım altın 3,094 lira, tam altın 6,167 lira, Ata altın 6,327 lira, gremse altın 15.388 lira, Atabeşli 31,528 liradan satışa sunuluyor.

Altın güç kaybediyor! Altın fiyatları bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne olacak? Yorumlar peş peşe geldi...

Ons altın yön arayışında: Düşecek mi, yükselecek mi?

Altın güç topluyor! Altın fiyatları yükselecek mi?

Piyasalar alev aldı! Antalya zirvesi sonrası dolar, petrol, altın yükselişe geçti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön