06 / 07 / 2024

Altının rekor kıracağı tarih resmen verildi. İslam Memiş şimdi açıkladı acil bakın

Altının rekor kıracağı tarih resmen verildi. İslam Memiş şimdi açıkladı acil bakın

Elinde altını olan vatandaşlar altın fiyatlarının hangi yöne doğru gideceğini merak ediyordu. Altın uzmanı İslam Memiş'ten altın fiyatları hakkında çok önemli bir açıklama geldi. Memiş, altın fiyatlarının rekor kıracağı tarihe ilişkin bilgi verdi. İşte detaylar...



İSLAM MEMİŞ ALTININ REKOR KIRACAĞI TARİHİ VERDİ

“Elinde altın olanlar tutup da bu bin 250 seviyesindeki rakamlara kanarsa zarar etmiş olur. Fırsatçılar ucuz fiyattan bu ellerindeki altını alır. Şu an itibari ile 1.295 alış, 1.300 lira satış fiyatları bu şekilde. Yeni bir rekor görüldü 1.300 lira seviyesiyle. Yetti mi hayır, 1.550 rakamlarını hazirandan sonra görmeye devam edeceğiz. Yine elinde altın bulunduran yatırımcı bunları elinde bulundurmaya devam etmeli”

“Ons tarafında 2350 dolar seviyesinde öngörüm halen devam ediyor. Yukarı bir direnç seviyemiz var. 2050 dolar seviyesi ons altında gram altında da 1305-1315. Altın fiyatları düşük kalınca hiç kimse yüzüne bakmaz, yeni rekorlar görülünce tepeden almayı çok seven yatırımcılar olur. Bu fiyatlarda mutlaka teknik olarak bir düzeltme olması gerekiyor. Ons altın tarafında 1960 dolar seviyeleri beklenmeye devam ediyor. Yatırımcılar gram altını sadece kendi haline değil de ons altını takip ederek çözümünü bulmalı”


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön