19 / 05 / 2024

Analistler altında olacakları söyledi

 Analistler altında olacakları söyledi

Altınla ilgili analistler tarafından gelecekle ilgili flaş yorumlar geldi. Analistler, altında orta ve uzun vadede olumlu görüşlerini koruduklarını belirtti. Bu da altına yatırım yapan vatandaşların panik yapmaması anlamına geliyor.



1750'DE DİP OLUŞUMUNU TAMAMLAR 

Bültende şu yorumda bulunuldu:
“Küresel piyasalarda fiyatlanmaya başlayan likidite sıkışıklığı beklentileri ve devam eden sıkı para politikaları ons altın fiyatlarının 1800 desteğini kırıp 1700'lü seviyelere sarkmasına neden oldu. Beklentimiz 1750’li seviyelerde dip oluşumunu tamamlaması yönünde. Orta ve uzun vade için olumlu görüşümüzü koruyoruz.

DİRENÇ SEVİYELERİ 

Bugün açılışta 1,741 seviyesinde başlayan paritede 1736 ve 1724 seviyeleri gün içi destek ve 1,748 ve 1,760 seviyeleri gün içi direnç seviyeleri olarak izlenebilir.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön