27 / 07 / 2024

Ankara Mamak'taki 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belli oldu!

Ankara Mamak'taki 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla Ankara Mamak'taki 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belli oldu...


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


- "Millet bahçeleri, Türkiye'nin yeşil markası"

Yaptığı açıklamada Ankara Mamak'ta farklı mahallelerde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında, 9 bin 694 konutun hak sahiplerine teslim edildiğini bugün de 519 yeni konutun kurasını çekeceklerini kaydeden Bakan Murat Kurum, İlk Evim İlk İş Yerim Projesi kapsamında da Mamak'ta 3 bin 645, Ankara'da ise 18 bin 139 konut inşa edileceğini, konut imarlı 100 bin konutluk arsanın da ilk defa konut sahibi olacakların hizmetine sunulacağını dile getirdi.

Ankara Mamak taki 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belli oldu!

Yaptığı açıklamada millet bahçelerinin Türkiye'nin "yeşil markası" haline geldiğini, 81 ile 81 milyon metrekare millet bahçesi yapma hedefini kararlılıkla sürdürdüklerini dile getiren Bakan Kurum, devam eden ve yapımı tamamlanan millet bahçelerine ilişkin bilgiler de verdi.

Açıklamasında bugün de Mamak'ta Şehit Hamza Halit Sülün Millet Bahçesi'nde ilk fidanları toprakla buluşturacaklarını dile getiren Bakan Murat Kurum, TOKİ Başkanlığınca Mamaklı vatandaşlar ve yavrular için hayata geçirdikleri en nadide, en gözde projelerimizden biri olacak bahçenin 58 bin metrekare, bulunduğu konum itibarıyla buradaki vatandaşların yürüme mesafesinde ulaşabileceği bir proje olacağını dile getirdi. Bakan Kurum açıklamasında projenin  çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, bisiklet yolları, otoparkı ve mescidiyle muhteşem bir sosyal yaşam alanı olacağını söyledi. Kurum projenin 2023 yılı içerisinde tamamlanacağını da kaydetti.

Ankara Büyükşehir'den Mamak ve Etimesgut'ta satılık 5 arsa! Fiyatlar dudak uçuklattı!

O ilde 3 adet 3+1, 1 adet 4+1 konut ile 5 adet mağaza satılıyor! 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

KİPTAŞ'tan son dakika müjdesi geldi! Tam 8 bin 500 TL kira yardımı verecek! Hemen bakın!


Geri Dön