21 / 05 / 2024

Araç sahibi olmak isteyenler dikkat! Oklar Hyundai'ye çevrildi!

Araç sahibi olmak isteyenler dikkat! Oklar Hyundai'ye çevrildi!

Hyundai, i20 modeli için şubat ayına özel kampanyalı fiyat listesini açıkladı. Araba almak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın. Hyundai i20 modeli için şubat ayı fiyat listesi ne oldu? İşte merak edilen fiyat listesi...



Bununla birlikte otomobil beş ileri vitesli manuel şanzıman ve 83 beygir gücüne de sahip. i20 baz donanım seviyesinde ise, Altı ileri manuel vites ile birlikte 1.4 litrelik benzinli bir motor ile birlikte geliyor. Yeni model i20 de 1.0 T GDI 48 V MHEV hafif hibrit versiyonu da bulunmakta. Üç farklı donanım seçenekleriyle birlikte sunulan i20 Hyundai, Türkiye fabrikasında üretiliyor.

Araç sahibi olmak isteyenler dikkat! Oklar Hyundai ye çevrildi!

Elıte, Style ve Jump donanım paketleriyle alıcılarına sunuluyor. Kent içerisinde 6.3 litrelik benzin yakan bu model, kent dışında ise yaklaşık 5.2 litrelik benzin kullanarak yakıt verimliliği sağlamış oluyor. ÖTV fiyatları da dahil olmak üzere modelin başlangıç fiyatının 2021 senesinde 263 bin 673 Türk Lirası olduğu söyleniyor ancak şu anki fiyatının ise döviz kurlarında yaşanan dalgalanma sonucunda arttığı belirtiliyor. 

İşte merak edilen güncel fiyat listesi...

 


Geri Dön