17 / 05 / 2024

Araç sahipleri dikkat! 1 Eylül'den itibaren zamlanacak!

Araç sahipleri dikkat! 1 Eylül'den itibaren zamlanacak!

Artan akaryakıt zamlarının ardından araç sahiplerini ilgilendiren bir zam haberi daha geldi. Araç fiyatlarındaki artışla birlikte kasko fiyatları da geçtiğimiz senenin temmuz ayından bu yana yüzde 250 arttı.



Ek teminatlar ihtiyaca göre belirlenmeli!

BiFiyatla Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Duran, "Araç sahipleri öncelikle yüksek riskli ve ihtiyacı olan teminatları satın alıp mesleklerine göre sunulan indirim seçeneğinden faydalanarak kasko poliçesinden tasarruf edebilir" diyerek araç sahiplerine uyarılarda bulundu. Duran, Kasko meslek indirimi kapsamında; eczacı, polis, asker, devlet memuru ile A.Ş çalışanlarına yüzde 20’ye varan indirim fırsatı sunulduğuna dikkat çekerken, Öğretmenlere yüzde 15, doktorlara ise yüzde 14 indirim uygulandığını söyledi.

Mustafa Duran, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ek teminatların ihtiyaca göre belirlenmesi kritik bir önem arz ediyor. Dar kasko poliçesi trafiğe fazla çıkmayan araçlarda prim tasarrufu sağlıyor. Genişletilmiş kasko poliçesi ise ana teminatlardan ayrılmadan ihtiyaç duyulan teminatlarla uygun fiyatlı hale getirilebiliyor. Uygun bütçeli servis, yedek parça ve araç seçiminin yanı sıra meslek indiriminden de yararlanılarak önemli bir maliyet tasarrufu elde edilebiliyor. Tek sürücü indirimi, kişisel eşya ve yanlış akaryakıt teminatı gibi ek teminatlar da fiyatları etkileyen kriterler olarak dikkat çekiyor.''

Yakıt tüketimiyle iddialı Dacia Sandero 2022'nin özellikleri ve fiyat listesi...

Peugeot 208, 2022 fiyat listesi!

Bir elektrikli otomobil bir günde kaç ülkeyi gezebilir?


Geri Dön