10 / 05 / 2024

Araç sahipleri dikkat! Çok konuşulacak karar resmen açıklandı! Acilen göz atın!

Araç sahipleri dikkat! Çok konuşulacak karar resmen açıklandı! Acilen göz atın!

Arka arkaya gelen akaryakıt zamlarının ardından resmen şoke olan araç sahiplerine kasko ödemeleri konusunda müjdeli haber Yapı Kredi’den geldi. Yapı Kredi, kasko sigortasında tutarın yüzde 10’u kadar Worldpuan hediye edeceğini açıkladı.



Akaryakıt fiyatlarına özellikle son dönemlerde art arda zamlar gelmiş ve bu nedenle araç sahipleri resmen neye uğradığını şaşırmıştı. Bu nedenle, araç sahiplerinin yüzünü güldürmek isteyen Yapı Kredi, kasko ödemesi konusunda bir kampanya hazırladığını açıkladı. Yapı kredi, kasko ödemelerinde kasko tutarının yüzde 10’u kadar Worldpuan’ın hesaplara aktarılacağını açıkladı. Kampanyanın 31 Ağustos’ta sona ereceğini açıklayan Yapı Kredi, kampanyaya ilişkin tüm merak edilenleri paylaştı.

Araç sahipleri dikkat! Çok konuşulacak karar resmen açıklandı! Acilen göz atın!

KAMPANYA DETAYLARI

  • World Mobil uygulamasına özel olarak hazırlanan kampanya 1 Ağustos 2023 - 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında geçerli olacağı belirtildi.

  • Kampanya kapsamında, Yapı Kredi İnternet Şubesi ve Yapı Kredi Mobil uygulamasından Yapı Kredi kredi kartı ile alınan kasko sigortasında poliçe brüt priminin yüzde 10`u kadar Worldpuan hediye edileceği ifade edildi.

  • Yalnızca ilk yıl primine özel olarak, yüzde 10 indirim imkânı sunulacağı aktarıldı.

  • Kasko sigortasına erişmek için Yapı Kredi İnternet Şubesi`nde Sigortalar >Araç Sigortaları >Kasko; Yapı Kredi Mobil uygulamasında Sigortalar> Başvurular> Kasko Sigortası aşamalarından ulaşılabileceği paylaşıldı.

Araç sahipleri dikkat! Çok konuşulacak karar resmen açıklandı! Acilen göz atın!

  • Peşin ve taksitli harcamalardan kampanyaya uygun olarak ilk gerçekleştirilen harcama üzerinden Worldpuan kazanılacağı kaydedildi.

  • Bir kişinin kampanyaya katılım sağlayarak en fazla 400 TL Worldpuan kazanabileceğinin altı çizildi

  • Bahsi geçen kampanyaya Yapı Kredi World Mobil uygulaması üzerinden katılım sağlamak amacı ile iPhone veya Android cep telefonuna World Mobil uygulamasının indirilmesi gerektiği duyuruldu.

  • Kampanya çerçevesinde kazanılan Worldpuan'lar 5 Eylül 2023 tarihinde kredi kartlarına aktarılacağına ve bunun yanı sıra, puanların son kullanım tarihi 5 Ekim 2023 olduğuna vurgu yapıldı. Kullanılmayan Worldpuanlar 6 Ekim 2023 tarihinde hesaplardan geri çekileceği bildirildi.

  • Albaraka, Anadolubank ve aynı zamandaVakıfbank Worldcard`lar ile gerçekleştirilen işlemlerin, iade ve iptal işlemleri, Worldpuan kullanılarak gerçekleştirilen harcamaların kampanya kapsamında olmayacağı ifade edildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Tamı tamına yüzde 50 indirim geldi! Sadece 5 gün geçerli olacak! Son gün 16 Haziran! Acele edin!

Jeoloji mühendisinden korkutan deprem açıklaması! ‘Artçı sarsıntılar en az 3 yıl daha devam sürecek!’

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine müjde! Emekli maaşı 10 bin TL’ye çıkıyor. Hemen tek tek açıklanan bu rakamlara bakın!


Geri Dön