21 / 05 / 2024

Araç sahipleri dikkat! Zam üzerine zam! İşte 7 Mayıs Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Araç sahipleri dikkat! Zam üzerine zam! İşte 7 Mayıs Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Araç sahiplerine kötü haber. Akaryakıtta çifte zam geldi. İşte 7 Mayıs Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!



Birçok insanın güncel mazot ve benzin fiyatlarını merak ettiği göz önüne alındığında, akaryakıt fiyatları günlük değişkenlik göstermektedir. Bu nedenle, 7 Mayıs 2023 tarihinde benzin ve motorin güncel fiyatları nedir sorusu sıklıkla gündeme gelmektedir. Ancak, anlık fiyat değişiklikleri nedeniyle, herhangi bir zam veya indirim beklentisi olmadığı belirtilmektedir.

AKARYAKIT FİYATLARINDA İNİDİM YA DA ZAM VAR MI? 

Mazot fiyatları son zamanlarda değişti. 2 Mayıs'ta 0,59 TL, 4 Mayıs'ta 1,30 TL ve 5 Mayıs'ta 0,49 TL indirim yapıldı. Şimdilik yeni bir indirim veya zam beklenmiyor.

Benzin fiyatları da benzer şekilde değişti. 21 Nisan'da 1,21 TL, 29 Nisan'da 0,90 TL ve 6 Mayıs'ta 1,06 TL indirim yapıldı. Şimdilik yeni bir indirim veya zam beklenmiyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön