03 / 05 / 2024

18 - 08 - 2018 Tarihli arşiv haberleri - 69 Haber

NEF Gölköy'de 5,35 TL sabit Euro kur avantajı!

NEF Gölköy'de 5,35 TL sabit Euro kuru avantajı bayram boyunca devam edecek. Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan NEF Gölköy projesinde otel ve villalar yer alacak. 

Betonarme bina metrekare maliyeti 2019!

2019 yılı inşaat maliyet bedelleri, 73 seri nolu Emlak Vergisi Kanunu Genel Tebliği kapsamında yer aldı. Peki, betonarme bina metrekare maliyeti 2019 ne kadar oldu?

Lens İstanbul'da 1+1'ler nakitte 300 bin TL'den başlıyor!

Lens İstanbul'da 1+1'ler nakitte 300 bin TL'den başlıyor. Lens Yapı tarafından hayata geçirilen Lens İstanbul'da Kurban Bayramı kampanyası başladı.

Müstakil ev maliyeti 2019!

2019 yılında inşa edilecek müstakil evlerin inşaat maliyet bedelleri tespit edildi. Peki, 2019 yılında yapılacak bir müstakil evin maliyeti ne kadar arttı?

Taş bina inşaat maliyeti 2019!

Taş binaların 2019 yılında uygulanacak inşaat maliyet bedelleri belli oldu. Peki, 2019'da taş bina yapmanın maliyeti ne kadar olacak?

Ofis pazarı nereye gidiyor?

Türkiye’de halen 10 milyon metrekare A sınıfı ofis bulunurken, yeni yapılan projelerle 2023’e kadar bu alanın 13,5 milyon metrekareye ulaşması bekleniyor. Peki ofis pazarı nereye gidiyor?

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi giydirilmeye başlandı!

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona yaklaşılıyor. Çalışmaların yıl sonunda tamamlanması planlanırken kulede dış giydirme ve kaplama işlemlerine başlandı.

Doğuş Holding'in alt yüklenicileri ne olacak?

Doğuş Holdingin patronu Ferit Şahenk , bankalarla anlaşarak kendini garantiye aldı. Peki, Şahenk'in şantiyelerinde alt yüklenici olarak görev alan şirketlerin durumu ne olacak?

Muscari Park Resort fiyat!

Muscari Park Resort fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Bodrum Muscari Park Resort'ta teslimlerin 2019'da gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

3 büyükşehirde en çok konut satılan o ilçeler!

TÜİK'in açıkladığı konut satış istatistiklerine göre en çok konut satışı büyükşehirlerde yapıldı. Peki, hangi ilçelerde konut satışlarında patlama yaşandı? İşte 3 büyükşehirde en çok konut satılan o ilçeler..

Çin'deki siyasi eğitim kamplarının büyüdüğü iddia edildi!

Uydu görüntülerine göre inşaat çalışmalarının devam ettiği Kaşgar kenti yakınlarındaki bir kampın iki kat genişlediği bildirildi.

Muscari Park Resort'ta 235 bin TL'ye! Yeni proje!

MAS Şirketler Grubu tarafından Muğla’nın Bodrum ilçesi Güvercinlik Mahallesi'nde hayata geçirilen projede 108 konut bulunuyor. Muscari Park Resort'ta fiyatlar 235 bin TL'den başlıyor. 

Eti Bakır 4 yılda 3,1 milyar liralık yatırım yapacak!

Eti Bakır Genel Müdürü Yılmaz Şara, 2022'ye kadar 4 yılda toplam 3,1 milyar liralık yatırım yapacaklarını belirtti..

Türkiye'de AVM sayısı 2021 sonunda 454’e çıkacak!

Türkiye genelinde şu anda aktif halde olan AVM sayısı 411 olup, bu sayı 2021 yılı sonunda 454’e yükselecek..

Referans Holding ve HBK Holding'ten Katar için işbirliği!

50 yıllık geçmişe sahip Referans Holding ile 1970'ten beri faaliyet gösteren HBK Holding arasındaki anlaşmaya göre, yapılacak ticarette birinci öncelik iskele ihracatı olacak...

TOKİ Balıkesir Sındırgı son başvuru tarihi 31 Aralık!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sındırgı projesinde toplam 155 adet konut bulunuyor. Projedeki konutlar için başvuru dönemi 31 Aralık itibariyle sona eriyor.

Gergül İnşaat Ataşehir Modern projesi!

Gergül İnşaat Ataşehir Modern projesi hakkındaki detaylar henüz netleşmedi. İzmir Karşıyaka'da inşa edilecek projede  satışlar henüz başlamadı.

Esas Gayrimenkul kira gelirini 70 milyon Euro'ya taşıyacak!

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı, "Esas Gayrimenkul olarak 30 milyon Euro'luk kira gelirimiz var. Hedefimiz bunu 70 milyon Euro'ya taşımak" dedi..

Ev almanın tam vakti!

Dr. Gökhan Taş, bir emlakçı tarafından aldatılınca gayrimenkul danışmanı olmaya karar verdi. Sonrasında kendi işini kurdu. Coldwell Banker Türkiye Başkanı Dr. Gökhan Taş, tesadüfen girdiği bu alanda bugün çok iddialı. Hikayesi girişimciler için cesaret verici türden... 

Eston Şehir Koru'da 50 ay 0 faizle!

Eston Şehir Koru'da 50 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor. Polatyol Yapı tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Bahçeşehir'de yer alıyor.

Evlilik sözleşmesi değil mal rejimi sözleşmesi yapılabilir!

Yargıtay 2. Hukuk Dairesi Başkanı Ömer Uğur Gençcan, Türk hukukunda 'Evlilik Sözleşmesi' şeklinde hukuki bir düzenleme olmadığını ve bunların hükümsüz olduğunu açıkladı..

İmar Barışı başvuruları 4 milyonu aştı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca uygulamaya konulan İmar Barışı için başvuru sayısı 4 milyon 141 bin 52'ye ulaştı

TOKİ Ankara Nallıhan başvuruları 27 Ağustos'ta başlıyor!

Toplam 44 adet konutun yer aldığı Ankara Nallıhan TOKİ projesi için başvurular 27 Ağustos tarihi itibariyle başlıyor.

İnşaat ve enerjiye destek şart!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, "Türkiye’nin şu anda iki tane çok önemli sektörü var; biri inşaat, diğeri enerji sektörü. Bu sektörler mutlaka ön planda olmalı" dedi.

Yalova Terma City 2019'da açılıyor!

Karaderili Şirketler Grubu CEO’su Tevfik Talas,180 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği Yalova Terma City'i 2019'un başında açmayı planladıklarını söyledi..

Dolardaki artış konuta yaradı!

Konut satışları Temmuz ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 6.9 oranında arttı. Dolar kurundaki hareketlilik özellikle yabancılara yapılan satışlarda ciddi bir artışa neden oldu.

Re-pie Gayrimenkul, Katarlı ortakla kira ödeyen fon kurdu!

Qinvest Portföy Yönetimi, Türkiye’nin gayrimenkul yatırım fonu yönetim şirketlerinden Re-pie ile beraber gayrimenkul yatırım fonu kurdu...

Bina metrekare inşaat maliyeti 3 bin TL oldu!

Emlak vergisine esas olmak üzere gelecek yıl uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri belirlendi. Bina metrekare inşaat maliyeti 3 bin TL oldu..

Göynücek TOKİ başvuruları 28 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Göynücek projesinde yer alan daireler için başvurular 28 Eylül itibariyle sona eriyor.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV kampanyası!

Ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalar ve serbest meslek sahiplerine özel kampanyasına devam eden Balance Güneşli projesinde yüzde 10 KDV indirimi sunuluyor.