30 / 04 / 2024

Asgari ücret için rakam verdi: 8.500 TL...

Asgari ücret için rakam verdi: 8.500 TL...

Asgari ücret 2023 zammıyla ilgili tahminler yapılmaya devam ediyor. Yıl sonu yaklaştıkça ‘Asgari ücret zammı ne kadar olacak?’ sorusu en önemli gündem maddelerinden biri haline geliyor.



Asgari ücret Ocak zammı ile ilgili gazeteci Faruk Erdem katıldığı canlı yayında bir hesap yaptı ve tahminini açıkladı. İşte 2023 asgari ücretle ilgili son gelişmeler...


Asgari ücret 2023 zammı için milyonlarca insanın bekleyişi sürüyor. Aralık ayının son günlerinde açıklanacak olan rakam için gün yaklaştıkça yeni tahminler gelmeye de devam ediyor. Son olarak uzman bir isimden asgari ücretle ilgili yeni bir tahmin daha geldi.. İşte o tahmin ve diğer detaylar...

ASGARİ ÜCRET NASIL HESAPLANIYOR?

Takvim Gazetesi Ekonomi Müdürü Faruk Erdem, A Haber'in canlı yayınına katılarak asgari ücrete yapılacak zamla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kendi tahminini de belirten Erdem, asgari ücret için önemli bir rakam verdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön