28 / 07 / 2024

Asgari ücret onu da etkileyecek! Yüzde 60 zamlanacak! Üstelik bu zam hem ev sahiplerini hem de kiracıları ilgilendiriyor

Asgari ücret onu da etkileyecek! Yüzde 60 zamlanacak! Üstelik bu zam hem ev sahiplerini hem de kiracıları ilgilendiriyor

Tüm Türkiye yeni asgari ücret için açıklanacak rakamı merakla bekliyor. Çünkü asgari ücretin pek çok konuyu etkileyeceği düşünülüyor. Bunların başında da e aidatlar geliyor.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


GECİKME TAZMİNATI VE İTİRAZ HAKKI!

Beklentinin; zammın yüzde 40-60 aralığında olacağı şeklinde olduğu söyleyen Akdoğan "Burada eğer bir sınır koyarsanız o zaman belli hizmetleri almaktan mahrum kalabilirsiniz" şeklinde konuştu.

Vatandaşlar ise "Her şeyin üst sınırı var, bunun niye üst sınırı yok" itirazında bulundu.

Her daire belirlenen o aidatı ödemek mecburiyetinde ve yasaya göre kat maliki ödemede geciktiği günler için aylık yüzde 5 faiz hesabıyla gecikme tazminatı ödemek zorunda. Ama kat maliklerinin itiraz hakkı da saklı tutuluyor.

Akdoğan, "Gelen zamlar aynı şekilde mi yansıtılıyor, eşit miktarda mı aidatlara ekleniyor, bunu da mutlaka kontrol etmek gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Kiracılar dikkat! 6 ay kuralını kimse bilmiyor! Bunu yaparsanız ev sahipleri haklı çıkar!

İstanbullular dikkat! Yılbaşında değişiyor! Bunu yapmayan faydalanamayacak!

Flaş! Otobüs biletlerinde yüzde 50 indirim!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön