09 / 05 / 2024

Asgari ücrete zam yolda mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı

Asgari ücrete zam yolda mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı

2023 yılına girerken asgari ücret 5.500 TL iken 8.506 TL’ye çıkarıldı. Yeni zammın hemen ardından 3 ay geçti ve bir zam haberi geleceği haberleri yayıldı. Asgari ücrete gelecek zammın ne kadar olacağı merak konusu oldu. Prof. Dr. Işın Çelebi’nin zam açıklaması ilgi çekti. İşte detaylar…



 Asgari ücrete zam yolda mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı

Mart ayında ara zam

Asgari ücrete yapılacak ara zam bilgisi henüz 2023 yılına girilmeden Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından belirtilmişti. Açık kapı bırakan Erdoğan’ın ara zam müjdesi için mart ayı ifade edildi. Işın Çelebi tarafından yapılan açıklamada mart ayında asgari ücretin 10 bin TL’ye çıkacağı belirtildi. Işın Çelebi, kendi tahminlerini ifade ederken hem tarih hem de miktar bilgisinde bulundu. Yeni ara zam için mart ayına gözler dikilecek. Asgari ücretin 10 bin TL olması ise Çelebi’nin fikirleri arasında yer aldı. 

Asgari ücrette ara zam bu yıl da olacak mı? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Hemen bakın... Peş peşe açıklandı!

Asgari ücretli bu sınırın altında kaldı! İşte açlık ve yoksulluk sınırı

Asgari ücretli bu hesabın içinden çıkamıyor! İşte açlık ve yoksulluk sınırı

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön