11 / 05 / 2024

Asoy Vadi Evleri'yle Başakşehir'e 471 yeni konut geliyor! 

Asoy Vadi Evleri'yle Başakşehir'e 471 yeni konut geliyor! 

Asoy İnşaat, Asoy Vadi Evleri projesi için düğmeye bastı. İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilecek olan projede 471 adet konut ve 27 adet dükkan yer alacak...



Asoy Vadi Evleri'nin inşa edileceği 663 Ada 1 parsel; tapuda Mesa Mesken San. A.Ş., Nurol İnş. ve Tic. A.Ş. VE Lahza Enerji San. ve Tic A.Ş. adına kayıtlı gözükmekte fakat 8 Nisan 2021 tarihinde arsanın tamamı Lahza Enerji San. ve Tic. A.Ş. aittir. Arsa sahibi Lahza Enerji San. ve Tic. A.Ş. ile Asoy İnş. A.Ş. arasında Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi imzalandı.

İnşaat alanı 97 bin 547 metrekare olarak belirlenen projede A1, A2, B1, B2, B3, C1, C2, C3, D1, D2, E1, E2, E3, F1, F2, G1, G2, H olmak üzere 18 blok inşa edilecek. Bloklardan A, B, C, D bloklar 7 normal kat+1 Zemin kat + 1 bodrum, E, F blok 4 normal kat + 1 Zemin kat +1 bodrum, G blok ise 5 Normal kat+1 Zemin kat + 1 bodrum kat ve H blok ise 6 normal kat + 1 Zemin kat +1 bodrum olacak olup, her blokta bulunan bodrum kat otopark alanı olarak projelendirilmiş olup kapasite başlığı altında detaylandırıldı.

Asoy Vadi Evleri yle Başakşehir e 471 yeni konut geliyor! 

Asoy Vadi Evleri projesi; Küt-ül Ammare Camisine 15 metre, Başakşehir Trafo Merkezine 26 metre, İBB Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesine 53 metre mesafede yer alıyor.  Tesis alanın mülkiyeti; Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün parsel sorgu uygulamasına göre arazi, arsa olarak gözüküyor. 

Başakşehir Asoy Vadi Evleri'nde yangın merpeni, yangın güvenlik holü, sığınak, pano odası, normal asansör ve mekanik-teknik alanlar da yer alacak. Proje kapsamında sosyal tesis yapılacak olup, tesiste 1 adet spor salonu ve kreş yer alacak. Proje kapsamında kapıcı dairesi yapılmayacak olup ayrıca sadece 481 adet kapalı otopark yapılacak.

İnşaatın tamamlanma süresinin iş programına göre toplam 24 ay olarak belirlendiği projede bu sürenin 15 ayı kaba inşaata, 5 ayı ince inşaata ve kalan 4 ayı da altyapı ve peyzaj çalışmaları için ayrıldı.

Web: http://www.asoy.com.tr

Pierreloti Konakları lansmana özel fiyatlarla satışta! Haliç manzaralı 24 yeni konut! 

Ege Yapı Çekmeköy 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri satışta! Emlak Konut GYO'dan Sultanbeyli'ye 286 konutluk yeni proje!


Geri Dön