22 / 05 / 2024

Audi A serisi 2022 Mart fiyat listesi!

Audi A serisi 2022 Mart fiyat listesi!

Audi A serisi güncel fiyat listesi belli oldu. Peki Audi A serisinin 2022 fiyat listesi ne oldu? Audi'den otomobil sahibi olmak isteyenler en az ne kadar ödemeli? İşte merak edilen fiyat listesi...



Dünyanın her yerinde en çok ilgi çeken otomobiller arasında yer alan Audi'nin A serisi modern ve göz alıcı tasarımları ile Audi severleri bekliyor. Geniş hava girişleri ve krom çıtalar Audi A serisine sportif bir görünüm kazandırıyor. Yanlarda, orta ağırlıkta kapı eşikleri aracın sportifliğine vurgu yaparken ve göze çarpan tekerlek kemerleri de isteğe bağlı sunulan 20 inç alaşım jantlarına sahip.

Audi A serisi 2022 Mart fiyat listesi!

Arka kısmın geniş tasarımı, difüzör üzerindeki mat alüminyum gümüş renginde yatay kaplama ve yamuk şeklinde tasarlanan egzoz uç boruları ile otomobilleri güçlendiriyor. LED teknolojili farlar artık Audi A serisinde standart olarak modellerinde bulunuyor. Audi lazer ışıklı Matrix LED farlar opsiyonel olarak mevcut bulunuyor.

Audi A serisi modelleri, iç mekanındaki yatay tasarımlı öğeler, yüksek kaliteli işçilik malzemeleri ve en son Audi teknolojisine sahip bilgi-eğlence sistemi ile daha da ön plana çıkan son derece ferah bir genişlik hissi veriyor. Ancak yakıt tüketimi ve emisyon değerleri araç donanımına göre farklılık gösterebilir.

Peki Audi A seri modellerinin 2022 fiyat listesi ne durumda? İşte 2022 fiyat listesi...
 


Geri Dön