09 / 05 / 2024

Axa Sigorta, Groupama Sigorta ve Groupama Hayat hisselerinin yüzde 100’ünü satın aldı

Axa Sigorta, Groupama Sigorta ve Groupama Hayat hisselerinin yüzde 100’ünü satın aldı

2023 yılının başında Groupama Sigorta ve Groupama Hayat hisselerinin yüzde 100’ünü satın alma sürecini başlatan Axa Sigorta, gerekli yasal onayların alındığını ve hisse devir işleminin tamamlandığını duyurdu.



YENİ SİNERJİ KATACAK

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Axa Türkiye’nin, satın alma sürecinin tamamlanmasıyla birlikte Groupama Sigorta A.Ş. ve Groupama Hayat A.Ş.’nin bin 700’den fazla acente ve 300’ün üzerinde çalışanı bünyesine katacağı bildirildi.

Satın alma işleminin tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Axa Madrid International Hub Genel Müdürü Nuria Fernandez, yeni dağıtım kanallarıyla iş kollarında pazar paylarını artıracaklarını ve önümüzdeki dönemde çok başarılı işlere imza atacaklarını dile getirdi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön