19 / 05 / 2024

Ayda 1. 547 lira ile emekli olabilirsiniz! Emeklilik için bu fırsat kaçmaz!

Ayda 1. 547 lira ile emekli olabilirsiniz! Emeklilik için bu fırsat kaçmaz!

Ev hanımlarına müjde geldi. Bu yöntem ile sigortalı olup emeklilik hakkı kazanıyorlar.. Bazı ev hanımlarının ise sosyal güvencesi yani herhangi bir sigortası bulunmuyor. Ayrınca belli şartları yerine getiren herkese emeklilik hakkı veriliyor. İşte detaylar…



30/1/2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere ya da sene içinde gerçekleştirilen satış tutarı, ilgili sene için geçerli olan asgari ücretin senelik brüt tutarından fazla olmamak şartı ile internet ve benzeri elektronik ortamlar üzerinden satanlardan bu ürünleri, pazar takibi sureti ile satılması ile ticari, zirai ya da mesleki faaliyetleri dolayısı ile gelir ve kurumlar vergisi mükellefi olanların düzenledikleri hariç olmak üzere; düzenlenen kermes, festival, panayır ile kamu kurum ve aynı zamanda kuruluşlarınca geçici olarak belirlenen yerlerde satanlardan, herhangi bir işverene tabi olmadan sürekli ve kazanç getirici nitelikte yaptıklarını vergi dairelerinden alacakları yazılar ile birlikte tespit ettiren kadın isteğe bağlı sigortalı olmaktadır

İsteğe bağlı sigortalı olarak malûllük, yaşlılık ve ölüm sigortaları ile genel sağlık sigortası primi ödemesi gerçekleşebilecektir.

Prim İşlemleri 2008 senesi için prime esas günlük kazanç alt sınırının on beş katı üstünden başlanılarak, takip eden her sene için bir puan arttırılmak sureti ile otuz katını geçmemek şartı ile malullük, yaşlılık, ve ölüm sigortaları ile genel sağlık sigortası primi öderler. 2022 senesi için prime esas kazanç alt sınırının 29 katı üzerinden ödenmesi gereken aylık prim tutarı 1. 547, 90 liradır.

Ayda 1. 547 lira ile emekli olabilirsiniz! Emeklilik için bu fırsat kaçmaz!

Artık süt bulmakta zorlanacağız! Süt krizi geliyor

Borcu olan vatandaşlar buraya! Borçlarınız silinecek! Peki paket kimleri kapsayacak?

Altını doları bırak bunu al! Altının ve doların devri bitti! Piyasa Kahihi İslam Memiş tek tek anlattı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön