20 / 05 / 2024

Ayda 1. 547 lira ile emekli olacaksınız! Emeklilik için bu fırsat kaçmaz! Her detay bu haberde...

Ayda 1. 547 lira ile emekli olacaksınız! Emeklilik için bu fırsat kaçmaz! Her detay bu haberde...

Ev kadınlarına müjde geldi. Bu yöntem ile birlikte sigortalı olup emeklilik hakkı elde ediyorlar… Bazı ev hanımlarının ise sosyal güvencesi yani herhangi bir sigortası bulunmamakta. Bununla birlikte belli şartları yerine getiren herkese emeklilik hakkı verilmiş oluyor. İşte detaylar…



30/1/2019 gününden itibaren geçerli olmak üzere veya sene içinde gerçekleştirilen satış tutarı, ilgili yıl için geçerli olan asgari ücretin yıllık brüt ücretinden fazla olmamak kriteri ile internet ve benzeri elektronik ortamlar üzerinden satanlardan bu ürünleri, pazar takibi sureti ile satılması ile ticari, zirai ya da mesleki faaliyetleri dolayısı ile gelir ve kurumlar vergisi mükellefi olan kişilerin düzenledikleri hariç olmak üzere; düzenlenen kermes, festival, panayır ile kamu kurum ve tüm bunlar ile birlikte kuruluşlarınca geçici olarak belirlenen yerlerde satan kişilerden herhangi bir işverene tabi olmadan sürekli ve kazanç getirici nitelikte yaptıklarını vergi dairelerinden alacakları yazılar ile birlikte tespit ettiren kadın isteğe bağlı sigortalı yapılmaktadır.

İsteğe bağlı sigortalı olarak malûllük, yaşlılık ve ölüm sigortaları ile genel sağlık sigortası primi ödemesi olabilecektir.

Prim İşlemleri 2008 yılı için prime esas günlük kazanç alt sınırının on beş katı üzerinden başlanılarak, takip eden her yıl için bir puan arttırılmak sureti ile otuz katını geçmemek kriteri ile malullük, yaşlılık, ve ölüm sigortaları ile genel sağlık sigortası primi öderler. 2022 yılı için prime esas kazanç alt sınırının 29 katı üzerinden ödenmesi gereken aylık prim tutarı 1. 547, 90 Türk Lirası’dır.

Ayda 1. 547 lira ile emekli olacaksınız! Emeklilik için bu fırsat kaçmaz! Her detay bu haberde...

Başvurana doğal gaz desteği verilecek! Siz de başvurun sizin de faturanız ödensin! Elinizi çabuk tutun

Teşvik ödemeleri hesaplara yatmaya başladı! Banka hesaplarınızı kontrol edin! Bakan sosyal medyadan duyurdu

Gram altın can yakacak! Bu hileye dikkat edin! Hemen bu haberi okuyun ve canınızı yakmayın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön