06 / 05 / 2024

Aylık 6 bin TL ödenecek! Yarın son gün, işte detaylar

Aylık 6 bin TL ödenecek! Yarın son gün, işte detaylar

TPAO Karadeniz’de keşfedilen doğal gazın üretilmesi çalışmalarında görev almak için yetiştirilecek mühendislik öğrencileri için maaş gibi burs verileceğini duyurdu. Bu kapsamda açılan iki önlisans programlarına başvurularda ise yarın son gün olacak. İşte tüm detaylar...



İŞE ALIMLARDA ÖNCELİK TANINACAK
Ön lisans eğitimini bitiren öğrenciler, TPAO’nun alt şirketi TP-OTC’nin işe alım süreçlerinde öncelikli olacak. Okullarını başarıyla bitiren öğrenciler TPAO’nun alt şirketi TP-OTC’de çalışma imkanı olacak. Bunun için öğrenciler öncelikli olarak bu iki programdan birini tercih ettikten sonra 30 Eylül tarihine kadar burs için başvuru yapılabilecek.

İSTİHDAMIN KAPISINI ARALIYORLAR
TPAO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Melih Han Bilgin, son yıllarda Türkiye'nin her alanda nitelikli insan gücünü artırdığını, bu sektörlerin başında enerjinin geldiğini ifade ederek, “TPAO olarak tüm çalışanlarımızla enerji bağımsızlığımız için gece gündüz ter dökmekteyiz” diye konuştu.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön