06 / 05 / 2024

Aylık 6 bin TL ödenecek! Yarın son gün, işte detaylar

Aylık 6 bin TL ödenecek! Yarın son gün, işte detaylar

TPAO Karadeniz’de keşfedilen doğal gazın üretilmesi çalışmalarında görev almak için yetiştirilecek mühendislik öğrencileri için maaş gibi burs verileceğini duyurdu. Bu kapsamda açılan iki önlisans programlarına başvurularda ise yarın son gün olacak. İşte tüm detaylar...



Doğalgaz ve petrol arama ve üretimi alanlarında insan kaynağını da geliştirme vizyonuyla yola çıktıklarını anlatan TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin, “Türkiye'nin geleceğine gençlerimiz sayesinde güvenmekteyiz. Sadece burs vermekle kalmıyoruz imkanlardan yararlanan gençlere istihdamın da kapısını açmaktayız. Şu anda Türkiye enerji bağımsızlığı için adeta bir tarih yazmaktayız. İşte bu gençlerimiz de geleceğimizin enerji kahramanları olabilecek. TPAO olarak geleceğin enerji kahramanlarını aramaktayız” ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön