12 / 05 / 2024

Bakan Bilgin cuma gününü işaret etti! Toplu iş sözleşmesinde çözüm noktasına gelindi!

Bakan Bilgin cuma gününü işaret etti! Toplu iş sözleşmesinde çözüm noktasına gelindi!

Gündemde sık sık yerini alan toplu iş sözleşmesi ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin’den açıklama geldi. İşçi maaşlarına zam gelip gelmeyeceği merak konusu olurken, detaylar netleşti.



 Bakan Bilgin cuma gününü işaret etti! Toplu iş sözleşmesinde çözüm noktasına gelindi!

‘Beyaz Bayrak’ uygulaması başlatıldı!

Baka Bilgin, toplu iş sözleşme düzeninin demokratik sistemlerin en önemli kurumu olduğunu ve Türkiye’nin bunu uzun yıllardır tecrübe ettiğini belirtti. Antidemokratik dönemler dışında bunu başarı ile uygulan bir ülke olduğumuzu ve bunu sürdürmekte de kararlı olunduğunu belirtti. Beyaz Bayrak uygulamasının hayata geçirilmesiyle birlikte ideallerin olduğunu aktaran Bakan Bilgin, bunun 10 yılı aşkın süredir konuşulduğunu ve uygulamanın da bize nasip olduğunu belirtti.

Beyaz Bayrak uygulamasının ‘düzgün iş’ dediğini ve işverenin de ‘ben işimi düzgün yapıyor’ dediğini belirterek, bu iddianın fevkalade önemli ve değerli olduğunu da aktardı. Bakan Bilgin, bütün işletmelerin belirttiği iddiaya sahip çıkmasını istediğini aktardı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olarak yoluna düzgün işletmeler ile devam etmek istediklerini de bildirdi.

700 bin kamu işçisine zam hesabı nasıl yapılacak? Resmen belli oldu!

700 bin işçinin toplu sözleşmesinde son dakika gelişmesi! Bakan Bilgin ve Başkan Atalay’dan peş peşe açıklamalar!

Ziraat Bankası ve Vakıfbank'tan yeni açıklama. Müşterileri hemen hemen buraya


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön