29 / 07 / 2024

Bakan Bilgin'den EYT açıklaması! Herkesi kapsıyor, sınır koyan bir düzenleme değil!

Bakan Bilgin'den EYT açıklaması! Herkesi kapsıyor, sınır koyan bir düzenleme değil!

Bakan Bilgin "EYT’de 1999 öncesi 5000 prim gün şartını değiştirmiyoruz" ifadelerini kullandı.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Şartları taşıyanların yüzde 87'sinin özel sektörde çalıştığını söyleyen Bilgin, "Özel sektör kıdem tazminatı sorunuyla karşı karşıya kalacaktır. Kimse endişe etmesin bu sorun Meclis'te çözülmüş olacak" şeklinde konuşmuştu.

Bakan Bilgin den EYT açıklaması! Herkesi kapsıyor, sınır koyan bir düzenleme değil!

Sözleşmeli personelin çalışma şartlarını değiştirmeyi düşündüklerini ve çalışmayı tamamladıklarının altını çizen Bilgin, "Tahmin ediyorum önümüzdeki hafta veya bu ay içinde onu uygulamaya geçireceğiz onları kadrolu hale getireceğiz" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, EYT düzenlemesine ilişkin, "Yaptığımız düzenleme herkesi kapsayan bir düzenleme, sınır koyan bir düzenleme değil." açıklamasında bulundu.

Hepsini geride bıraktı! İşte İstanbul’un yeni rekoru!
Otomobil fiyatları düşecek mi? Araç fiyatları ne zaman düşer?
Türkiye dokuz ayda 9,3 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırım aldı!
Çalışana doğal gaz ve ısınma desteği geliyor! Herkese 1.000'er TL ek ödeme yapılacak! Hemen bakın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön