30 / 07 / 2024

Bakan Kirişci’den planlı üretim açıklaması: İstediğimi ekerim devri kapanacak!

Bakan Kirişci’den planlı üretim açıklaması: İstediğimi ekerim devri kapanacak!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal üretimde daha planlı olunması gerektiğini ve bu hedefe ulaşmak için her türlü sevk ve idarenin bakanlık tarafından yürütüldüğü bir çalışma sürecine girdiklerini açıkladı. Kirişci, “İstediğimi ekerim devri kapanacak” dedi.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


TARIMDA DİJİTALLEŞME DÖNEMİ

Çiftçi Kayıt Sistemi’ne e-Devlet üzerinden yapılan başvuruların 1 Ekim’de başladığını hatırlatan Kirişci, uygulamanın başladığı günden bu yana 800 bine yakın ÇKS belgesi oluşturulduğunu söyledi.

Tarımda dijitalleşmeyi önemsediklerini ifade eden Kirişci, yılın sonunda "Tarım Cebimde" uygulamasını da hayata geçireceklerini açıkladı.

Mobil uygulamada çiftçiler için büyük destek var. Planlama dahilinde çiftçinin ekebileceği ürünleri uygulamada görebileceğinin altını çizen Kirişci, sözleşmeli üretim ve Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi (TAKE) Projesi'nden de bahsetti.

Kıdem tazminatı 2023 yılında ne kadar olacak?

Gram altında 2022’nin zirvesi! Bir haftada resmen uçtu, altını olanlar bayram ediyor!

2023’te yüzde 123 zam gelecekti! Düğmeye basıldı! Trafik cezalarına indirim geliyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön