22 / 05 / 2024

Bakan uyardı: Kış korkunç geçecek! Doğalgaz fiyatları ne olacak?

Bakan uyardı: Kış korkunç geçecek! Doğalgaz fiyatları ne olacak?

Ukrayna-Rusya savaşı Avrupa’da ki doğalgaz sorununu derinleştiriyor. Belçika Enerji Bakanı, gaz fiyatlarında ki artışlara dikkat çekti…



AVRUPA ENERJİ PİYASASI BAŞARISIZ

Bakan Straeten, durumun çok karışık olduğunu, yeniliğe ihtiyaç duyulduğunun altını çizerek, “Durum çok karmaşık. Yapısal olarak düşünmek de çok önemli, çok daha ucuz maliyetli yenilenebilir enerjileri teşvik etmeliyiz. Avrupa enerji piyasası başarısız oluyor ve acilen yeniliğe ihtiyacı var. Bu artık aileler ve şirketler için kabul edilebilir bir durum değil” ifadelerini kullandı.

 Bakan uyardı: Kış korkunç geçecek! Doğalgaz fiyatları ne olacak?

FRANSA TALAŞ İLE ISINACAK

Enerji krizinin vurduğu bir başka ülke olan Fransa’da da hükümet ve vatandaşlar kış ayları için hazırlıklarını sürdürüyor.

Fransız vatandaşları, kış aylarındaki olası enerji sorunu ve tasarruf nedeniyle odun sobalarına yöneldi. Talaş fiyatları yükselirken, teslimatların birkaç hafta sürdüğü belirtildi.

Alınan kararlar nedeniyle ülkedeki klimalı dükkanların kapılarının kapatılması mecburi hale getirildi.

Reklam panolarının ise gece 01.00'den sabah 06.00'ya kadar aydınlatılmamasına karar verildi.

Evler artık böyle kiralanacak: İhaleli kira dönemi

A101,ŞOK,BİM aktüel kırtasiye ürünleri! 29 Ağustos 2022 indirimli kırtasiye ürünleri fiyat listesi…

Evler artık böyle kiralanacak: İhaleli kira dönemi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön