28 / 04 / 2024

Bakanlık’tan flaş açıklama! Şikayetler arttı, o kiralara da sınır geldi!

Bakanlık’tan flaş açıklama! Şikayetler arttı, o kiralara da sınır geldi!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, son 2 haftadır okulların bünyesinde bulunan kantinlerin kira ve ürünlerdeki fiyat artışlarına ilişkin şikayetler almaya başladıklarını ve bu nedenle kira artışlarında sabitleme kararı alındığını açıkladı.



Bakanlık’tan flaş açıklama! Şikayetler arttı, o kiralara da sınır geldi!

“AMACIMIZ KANTİN İŞLETMECİLERİNİ MAĞDUR ETMEMEK”

Bugün gerekli yazışmaları da tamamlayarak okul kantinlerindeki kira artışını sabitleyeceklerini belirten Özer, amaçlarının gençlerin, çocukların çok sağlıklı ve makul bir fiyatla bu hizmetten faydalanabilmeleri olduğunu kaydetti.

Bu kira indirimini sağladıktan sonra kantin ürünlerindeki indirimin de okul yöneticileri tarafından takip edileceğini kaydeden Özer, "Çünkü amacımız kantin işletmecilerini mağdur etmeden ama en önemlisi o hizmetten yararlanan öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin makul ve sağlıklı ürünlerle buluşmalarını sağlamak." dedi.

Daha sonra basına kapalı devam eden ziyarette, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli milletvekilleri Cemil Yaman, İlyas Şeker ve Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt da yer aldı.

İş Bankası herkesin beklediği haberi verdi! 3 bin liranızı geri alabileceksiniz!

Asgari ücrette 8 bin 9 bin TL konuşuluyordu! Rakam yükseldi vatandaş bayram edecek!

Kamu kurumunda çalışanlar dikkat! Memurun vergisinde ne değişti? Kimler beyanname verecek?

 


Geri Dön