13 / 05 / 2024

Bank of America'dan flaş açıklama! Yapay zeka ekonomide yön belirleyici olacak!

Bank of America'dan flaş açıklama! Yapay zeka ekonomide yön belirleyici olacak!

Bank of America'ya göre yapay zeka, sahip olduğu özellikler nedeniyle küresel ekonomi üzerinde büyük bir etkiye sahip olacak!...



Üstelik tüm bu özellikler sayesinde Bank of America tüm dünyada iPhone etkisi yaratıyor. ChatGPT, insanların doğal dil modellerini kullanarak teknolojiden en iyi şekilde yararlanmalarını sağlar. Bu sayede insanları anında kendine çeker.

Bank of America'ya göre, yapay zekanın bu özellikleri sayesinde küresel ekonominin 2030 yılına kadar 15,7 trilyon büyüyeceği tahmin ediliyor. Bunun dışında yapay zekaya yatırım ve geliştirme hızla artacak.

Diğer taraftan Bank of America, ChatGPT'nin 3 ayda 1 milyon kullanıcıya ve 1 milyar ziyaretçiye ulaştığını bildirdi. Bu büyüme hızı, dünyanın en popüler sosyal medya platformu TikTok'un üç katı, Instagram'ın ise on katı. Bank of America, bu büyüme nedeniyle “Teknoloji katlanarak gelişiyor.” dedi.

Özetle yapay zeka, doğal dili anlama ve her seferinde özgün içerik oluşturma açısından hızlı bir büyüme sunuyor. Bu büyüme gelecekte tüm dünyada ticari etki gösterecektir. 

Vivo V27 Pro özçekimde bir numara! 50 MP ön kamera, 50 MP ana arka kamera... İşte 1 Mart 2023 fiyat listesi...
50 MP kamera ile 100x zoom yapan Honor Magic 5 Pro sahnede! 1 Mart 2023 fiyat listesi...
Snapdragon 8 Gen 2'li Honor Magic 5 tanıtıldı! 1 Mart 2023 fiyat listesi...

Geri Dön