03 / 05 / 2024

Bankalar o ücretleri iade ediyor! Milyonlarca kişi bu günü bekliyordu! Arabası olanlar dikkat! 

Bankalar o ücretleri iade ediyor! Milyonlarca kişi bu günü bekliyordu! Arabası olanlar dikkat! 

Arabası olan milyonlarca kişiyi ilgilendiren müjde verildi. Bankalar 31 Mart tarihinde kadar HGS etiketiyle değiştirilecek olan 1.2 milyon olarak belirlenen OGS cihazlarının depozitolarını ödüyor. İşte detaylar...



BANKALARIN BİR KISMI İADE EDECEK

OGS depozitoları kapsamında bankaların inisiyatifine imkan sunuşurken, satış gerçekleştiren bankaların bir bölümünün ücretleri geri ödeyeceği belirtildi. Kamu bankalarının da aralarında bulunduğu OGS satışında bazı bankalarınsa depozitoyu geri ödemeyeceği bilgisi paylaşıldı. Bankalar tarafından depozitonun iade edilmemesiyle ilgiliyse bir yönetmelik veya yaptırım mevcut değil.

Bankalar o ücretleri iade ediyor! Milyonlarca kişi bu günü bekliyordu! Arabası olanlar dikkat! 

Gazete Vatan'da yer alan habere göre; OGS satışı gerçekleştiren bankalar tarafından iade yapılmasının sebebiyse HGS etiketinin bedelli olması olarak gösterildi. HGS etiketinin bedeli 15 TL ile 30 TL olarak belirlendi.

OGS depozito ücreti nereden ve nasıl alınacak? Karayolları Genel Müdürlüğü duyurdu

Akaryakıt fiyatları düşecek mi? Benzin, mazot ve LPG'ye 4 TL indirim...

Bunu yapanın emekliliği iptal ediliyor, emekli maaşları kesiliyor! SGK paraları faiziyle geri alıyor…

Dolar/TL'de beklenti büyük! 17,42 lira olması bekleniyor...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön