02 / 05 / 2024

Başvuran alıyor! Bankalar 0,99 faiz ile kredi dağıtıyor!

Başvuran alıyor! Bankalar 0,99 faiz ile kredi dağıtıyor!

Devlet bankası olan Vakıfbank üzerinden sizler de 0.99 faiz oranları ile beraber ihtiyaç kredisi kullanabilmeniz için bazı şartlara uygun müşteri olma şartı aranıyor.



Ziraat ve Halkbank da eşlik ediyor

Banka kredi şartlarına uygun olan vatandaşlar için yapmış olduğu bu kampanyada özellikle 5000 TL'ye kadar vereceği bu kredilerde 0.49 faiz oranlarıyla kredi vererek gelir belgesiz olarak işlemler yapmaktadır. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, emekli maaşını kendi bankasından alan ve daha önce bankalardan kredi kullanan vatandaşları hemen onay vererek ihtiyaç kredisi imkanı sağlayacağını duyurdu. 

Başvuran alıyor! Bankalar 0,99 faiz ile kredi dağıtıyor!

Sadece 0.49 faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kampanyası değil, daha uygun faiz oranları ile birlikte yüksek limitli kredilerde kullanabilirsiniz. 5 bin TL üzerinde ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar, banka şubelerine gitmeden işlemlerini kolay bir şekilde internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de dilediği zaman yapabilmektedir. 

Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan emekliler maaşlarının bu bankalara taşımaları durumunda 36 ay vadeye kadar 50000 TL kredi kullanırken, 50000 TL üzerindeki kredilerde yirmidört ay vade ve oniki ay vadeli olarak kredi limitleriyle işlem yapmaktadır. 

Editörün Notu: Bu haber 30 Temmuz 2022, saat 22.08'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 91 kuruş, euro 18 lira 20 kuruş, altının gramı ise bin 16 TL değerindedir.

Araba alacaklar bu habere dikkat! 2. el otomobilde şok gerçek!

"Bir anda yükselecek" diyen Selçuk Geçer dolar için rakam ve tarih verdi!

"Büyük bomba patlayacak" diyen İslam Memiş eylül ayını işaret etti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön