03 / 05 / 2024

Başvuran kişilerin cepleri doluyor! Tam 7 bin 200 lira sahibi olacaksınız! Acele edin hemen başvurun

Başvuran kişilerin cepleri doluyor! Tam 7 bin 200 lira sahibi olacaksınız! Acele edin hemen başvurun

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye Aile Destek Programı neticesinde hak sahibi kişilere ağustos ayı ödemelerinin bu hafta yapılacağını bildirdi. İşte program ile ilgili detaylar...



"Bu doğrultudaysa Türkiye Aile Destek Programı ağustos ayının hak sahiplerini kesin hale getirmek için ödeme listesi oluşturma işlemlerine başlanmışken, eylül ayının ilk haftası içinde ise ödemeler gerçekleştirilecektir.

Program dahilindeki gelecek ödemelerde de aynı uygulama devam edecek olup destek sağlanacak ayın sonunda da ödeme işlemleri güncel veriler neticesinde gerçekleştirilecektir. 

İşlemleri takip eden ayın ilk haftasında da hak sahibi olan kişilere Türkiye Aile Destek ödemeleri gerçekleştirilecektir.

AİLE DESTEK PROGRAMI ÖDEMELERİ NE KADAR?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye Aile Destek Programı ile ilgili olarak yılda yaklaşık şekilde 4 milyon hanenin faydalanmasını beklediklerini dile getirerek, "Hanelerin gelir durumlarına göre de belirli olan birtakım şartları var. Aylık 450 lira, 550 lira ve 600 lira olmak birlikte üç segmentte destek sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

Türkiye Aile Destek Programı kapsamı bütünü dahilinde 12 ay boyunca düzenli bir biçimde hane başına 450 lira ile 600 lira arasında destek yapılacak. Hanelerin gelir düzeyine uygun bir şekilde de senelik olarak 5. 400 lira ve 7. 200 lira arasında destek verilecek. Gelir 1. 833 lira gelir şartından ne kadar az olursa da ödeme de o oranda o kadar yükselecek.

Başvuran kişilerin cepleri doluyor! Tam 7 bin 200 lira sahibi olacaksınız! Acele edin hemen başvurun

Borçlarınız teker teker silinecek! Peki sizin de borcunuz silinecek mi? Siz de listede var mısınız? Hemen tıklayın

Dünyanın en büyüğü Goldman Sachs korkuttu! Bu kriz fazla küçümseniyor

Futbol aşıklarına müjde! Vestel’den televizyon al Digitürk üyeliği hediye edilsin! 6 Eylül 2022 fiyat listesi…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön