04 / 05 / 2024

Başvurana 100 bin TL faizsiz kredi müjdesi! Resmen açıklandı!

Başvurana 100 bin TL faizsiz kredi müjdesi! Resmen açıklandı!

Milyonlarca kişiye 100 bin TL'lik faizsiz kredi verileceği açıklandı. Faizsiz krediyle ilgili müjde duyuruldu. Peki başvurular nasıl yapılacak? Kimler krediden faydalanabilecek? İşte ayrıntılar...



KOSGEB Afyonkarahisar İl Müdürü Ayşe Yeşim Çepni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan mikro küçük işletmelere ilişkin destek programıyla ilgili açıklamalarda bulundu. KOSGEB olarak koronavirüs salgınından zarar gören işletmelerin istihdamlarını korumak, oluşan yan etkileri azaltmak ve istihdam sayısını yükseltmek için yeni bir destek programı açıklandığına vurgu yapan Çepni, “Bu kapsamda mikro işletmelere alacakları kişi başına 100 bin TL destek verilecek. Mikro işletmeler iki kişiye kadar eleman alabiliyorlar. Küçük işletmelerde alacakları kişi başına 100 bin TL destek alabilirken beş kişiye kadar iş imkanı verebiliyorlar” açıklamasında bulundu. 

Başvurana 100 bin TL faizsiz kredi müjdesi! Resmen açıklandı!

SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

Projeye son başvuru tarihinin 31 Mart 2022 olarak belirlendiğine ve bu projede il bazında kota olmadığına vurgu yapan Çepni, “Türkiye genelinde başvuru alınıyor istenilen kotaya ulaştığında, sonradan başvuranların yararlanamama gibi bir durumu söz konusu olabiliyor. Bu durumla karşılaşmamak için başvurularımızı son güne bırakmayalım. Afyonkarahisar’daki başvuru oranımız şu anda bizim beklenenin altında. Biz ilimizde yararlanabilecek işletmeleri ziyaret ederek seminerler veriyoruz. Hızlıca başvurularını yapmaya istihdam yaratmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön