21 / 05 / 2024

Benesta Acıbadem fiyatları Eylül 2022! 

Benesta Acıbadem fiyatları Eylül 2022! 

Benesta Acıbadem projesi Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan avantajlı konumuyla dikkat çekiyor. Benesta Acıbadem fiyatları merak ediliyor. İşte Benesta Acıbadem fiyatları Eylül 2022...



Çatı katı ve ara kat dubleks seçenekleri; kendine özgün 4 metreyi bulan tavan uzunluğu ile dikkatleri çeken Benesta Acıbadem projesinde toplam 550 konut bulunuyor. Acıbadem'de yükselecek olan ve Çamlıca'ya komşu olan proje, Gata Ormanı’nın yanı başında hayata geçiriliyor. 

Benesta Acıbadem'de oturuma başlama tarihi 2024 yılının Aralık ayı olarak belirtiliyor. Benesta Acıbadem, Akasya AVM'ye yürüme mesafesinde, Bağdat Caddesi, Kadıköy, Kalamış Marina gibi Anadolu Yakası’nın renkli adreslerine; Zincirlikuyu, Beşiktaş, Levent, Mecidiyeköy, Taksim, Karaköy'e yakın konumda yükseliyor.

Benesta Acıbadem fiyatları Eylül 2022!  

Benesta Acıbadem’in peyzaj mimarlık işerini  Londra'da bilinen WATG üstlendi. Projedeki konutlarda yer alan ve 10 metrekare ile 100 metrekare arasında değişen balkon, bahçe ya da teraslarla rahat bir yaşam sunuluyor. Benesta Acıbadem projesinde, park ve sosyal kulüp öne çıkarken, özel tasarım resepsiyon alanları, otopark lobilerine de yer veriliyor. 

Benesta Acıbadem fiyatları Eylül 2022! 

Benesta Acıbadem projesinde, kapalı havuz, spor salonu, SPA Center, Lobi, Benleo Park, bulunuyor.

Depreme dayanıklı bir zemin üzerinde inşa edilecek olan proje, özel ve uluslararası standartlarda ses, cephe detayları, ısı ve su izolasyonu gibi yüksek mühendislik gerektiren konular içinde tecrubesini yansıtıyor.

Benesta Acıbadem fiyatları Eylül 2022

Benesta Acıbadem fiyatları belli oldu. Benesta Acıbadem projesinde yer alan konutların fiyatları 7 milyon Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Web: http://www.benestaacibadem.com/

Benesta Acıbadem satışta! Teslimler Nisan 2024’te yapılacak!

Benesta Acıbadem ön satışa çıktı! Yeni proje!

Benesta Acıbadem projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!


Geri Dön