08 / 05 / 2024

Bensiz piyasa olmaz dedi! İşte Vestel Akıllı Saat 2’nin fiyatı ve özellikleri…

Bensiz piyasa olmaz dedi! İşte Vestel Akıllı Saat 2’nin fiyatı ve özellikleri…

Akıllı saat piyasasında “ben de varım” diyen Vestel Akıllı Saat 2 modelini uygun fiyattan satışa sunuyor! İşte Vestel Akıllı Saat 2’nin fiyatı ve özellikleri…



Habersiz kalmayın! Tüm bildirimlerinize, aramalarınıza ve mesajlarınıza anında ulaşın, bağlantıda kalmayı 39 mm ekranıyla tamamlayın. Tarzınızı yansıtan dört farklı rengi, ergonomik ve şık tasarımı ile Yeni Akıllı Saat 2.Nesil ile hayatınızı kolaylaştırmak için tasarlanarak geliyor. Şimdi keşfedin, hayatınızı kolaylaştırın!

Uykunuzun derinliklerini keşfedin. REM, hafif uyku ve derin uyku evrelerinde ne kadar kaldığınızın takibini yapabilir, uyandığınız vakitleri görerek uyku veriminizi ölçebilirsiniz.Stres ölçümü kontrolü her anında yanında! Fiziksel aktivitelerinizle birlikte, stres seviyenizi de kontrol edin. Stres seviyenizi izleyebilen Akıllı Saat 2, stresinizi gözlemlemenize ve kontrol altına almanızda size yardımcı olur.

Bensiz piyasa olmaz dedi! İşte Vestel Akıllı Saat 2’nin fiyatı ve özellikleri…

Ayrıntılar: www.vestel.com.tr

Editör Notu: Bu haber 12 Şubat 2023 tarihinde saat 04.20da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.06 Türk Lirası, euro 20.35 Türk Lirası, altının gramı ise 1151 Türk Lirası değerinde.

Amazfit Neo akıllı saat, BİM'e geliyor! İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi...

Akıllı telefon, tablet ve bilgisayar almak isteyenlere müjde! Turkcell’den, 36 aya varan vadelerle sömestir kampanyası!

Teknosa'dan akıllı telefon alana akıllı saat hediye kampanyası! 20 Ocak 2023 fiyat listesi


Geri Dön