29 / 06 / 2024

Benzine yine zam geldi! İşte 6 Eylül akaryakıt fiyat listesi

Benzine yine zam geldi! İşte 6 Eylül akaryakıt fiyat listesi

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 56 kuruş, motorineyse 69 kuruş zam yapıldı.




Suudi Arabistan liderliğindeki 13 üyeli OPEC ile Rusya önderliğindeki OPEC dışı petrol üreticisi 10 ülkenin enerji ve petrol bakanlarının, piyasa koşullarını değerlendirmek ve ekim ayı itibarıyla uygulanacak üretim miktarını görüşmek üzere çevrim içi düzenledikleri 32'nci Bakanlar Toplantısı sona erdi.

OPEC'ten yapılan açıklamada, ekim ayı için OPEC+ grubunun ağustostaki üretim seviyesine geri dönmesi konusunda anlaştı. Böylece grup, ekimde günlük 100 bin varil üretim kesintisine gitme kararı almış oldu.

Benzine yine zam geldi! İşte 6 Eylül akaryakıt fiyat listesi

Açıklamada, OPEC+ grubunun bir sonraki toplantısının 5 Ekim'de yapılacağı duyurulurken, gelecek süreçte ihtiyaç duyulması halinde piyasa gelişmelerini ele almak üzere herhangi bir zamanda Bakanlar Toplantısı yapılması çağrısında bulunulabileceği belirtildi.

GÜNCEL AKARYAKIT POMPA FİYATLARINA GÖRE;

İstanbul

Motorin litresi 24.52 liradan satılıyor.

Benzinin litresi 18.66 liradan satılıyor.

Ankara

Motorin litresi 24.65 liradan satılıyor.

Benzinin litresi 18.81 liradan satılıyor.

İzmir

Motorin litresi 24.67 liradan satılıyor.

Benzinin litresi 18.79 liradan satılıyor.

Fiyatlar iller, ilçeler ve bayiler arasında farklılık gösteriyor.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 5 Eylül 2022 tarihinde saat 22.18'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,21 Türk Lirası, euro 18,10 Türk Lirası, altının gramı ise 1001,72 Türk Lirası değerinde.

Bakan Nebati açıkladı! Enflasyon düşecek mi?

Evini ısıtmak isteyen vatandaş servet ödeyecek! İşte rakamlar...

"Sakın inanmayın" diyen İslam Memiş, gram altında tarihi fırsatın yaklaştığını söyledi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön