24 / 07 / 2024

Bilirkişi Ataşehir'de havuzlu sitedeki 2+1 daireye 11 bin TL kira öngördü! Vatandaşlardan 'bana da ev bul' yorumu geldi!

Bilirkişi Ataşehir'de havuzlu sitedeki 2+1 daireye 11 bin TL kira öngördü! Vatandaşlardan 'bana da ev bul' yorumu geldi!

Konut kira bedelleri gündemden düşmezken, kiracılar fahiş kira bedelleri altında eziliyor. Özellikle İstanbul'da kiralar aldı başını gitti. Kira bedelleriyle ilgili bilirkişiden gelen kira örneği ise görenleri şaşkına çevirdi. 




Kira bedelleri özellikle büyükşehirlerde fahiş rakamlara ulaştı. Vatandaşlar bütçelerine uygun ev bulmakta zorluk çekmeye devam ediyor. Neredeyse 15 bin liraya kiralık ev bulmak imkansız hale gelirken, bilirkişiden gelen bir kira örneği şaşkına çevirdi. Bilirkişi, İstanbul Ataşehir'de havuzlu, otoparklı, güvenlikli site içerisinde 2+1 bahçeli daireye 11.000-TL kira öngörmüş. Konuyu sosyal medya hesabı X'ten paylaşan Av. Deniz Akbıyık'tan bilirkişiye yanıt geldi''  özel talep olarak bana 11.000'e böyle bir ev bul ben çıkayım diyeceğim..'' dedi. Peki vatandaşlar ne yorum yaptı? İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Av. Deniz Akbıyık @denizakb3
Bilirkişi, İstanbul Ataşehir'de havuzlu, otoparklı, güvenlikli site içerisinde 2+1 bahçeli daireye 11.000-TL kira öngörmüş bilirkişiye özel talep olarak bana 11.000'e böyle bir ev bul ben çıkayım diyeceğim... 

Türkiye'nin konut sorunu nasıl çözülür Kimlerin, neler yapması gerekiyor?

Yeni kira artış düzenlemesiyle kira bedelleri yükselir mi, düşer mi?


 


Geri Dön