02 / 05 / 2024

Bitcioin’de kayıp yüzde 70’i gördü Bitcoin’de neler olacak?

Bitcioin’de kayıp yüzde 70’i gördü Bitcoin’de neler olacak?

Bitcoin piyasası büyük kayıp vermeye devam ediyor. ABD’de 41 yılın zirvesine çıkan enflasyon rakamları dünya piyasalarını altüst ederken Bitcoin, 18 bin doların altını görerek yüzde 70’in üzerinde geri çekilme yaşadı. Alt coinlerde ise kayıp daha da büyük.



Bitcoin’e uzun vadeli bakıldığında halen 2019 Ocak ayında başlattığı yükseliş trendi üzerindeki hareketini devam ettiriyor. Bu trendin destek noktası ise önümüzdeki hafta içinde 16 bin 200 dolarlı seviyelere denk geliyor.
Bununla geçtiğimiz 5 haftadır 19-20 dolar bandı üzerinde kalma çabası dikkat çekiyor. Bu teknik açıdan paritenin bu seviyeleri destek bölgesi yapma isteğini gösteren bir gösterge.

Ancak parite hala 2022 Nisanın ilk haftasında başlattığı düşüş trend çizgisinin etkisi altında. Bu sebeple kısa vadeli de olarak paritenin düşüş trend çizgisinin etkisi altında olduğu unutulmamalı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön