02 / 05 / 2024

Bitcoin devrilme noktasında olabilir! Analistler bu verilere dikkat çekti!

Bitcoin devrilme noktasında olabilir! Analistler bu verilere dikkat çekti!

Bitcoin'in (BTC) geçmiş verilerini ele alan bir analist, bu verilere işaret ederek sanal para biriminin dönüm noktasından bahsetti!



Bitcoin'in (BTC) son fiyat artışının 16.500 dolardan 25.000 dolara yükselmesi, vadeli işlemler piyasasındaki geçici bir düşüşe ve son makroekonomik gelişmelere bağlanabilir.

Bitcoin devrilme noktasında olabilir! Analistler bu verilere dikkat çekti!

Bitcoin’de 2019 Benzerliği!

Bitcoin'in son 25.000 dolara yükselişi, Kasım 2019'da yüzde 30 artışla 3.250  dolardan yaklaşık 14.000 dolara çıkan 2019 ayı piyasası rallisiyle birçok benzerliğe sahip. Uzmanlar, BTC/USD paritesinin son zamanlarda Kasım 2022'deki düşük seviyesinden yükseldiğini söylüyor. Analistler ayrıca 2019 rallisinin zincir üstü ve piyasa göstergelerinin Bitcoin rallisinin devam edip etmeyeceği konusunda karışık sinyaller verdiğini öne sürüyor. Bununla birlikte, verilerin tam gelişmiş bir boğa piyasasına dönüşebilecek veya uzun vadeli bir düşüş trendine dönebilecek çok önemli bir bükülme noktasına ait olmasının güçlü nedenleri vardır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön