17 / 05 / 2024

Bitcoin devrilme noktasında olabilir! Analistler bu verilere dikkat çekti!

Bitcoin devrilme noktasında olabilir! Analistler bu verilere dikkat çekti!

Bitcoin'in (BTC) geçmiş verilerini ele alan bir analist, bu verilere işaret ederek sanal para biriminin dönüm noktasından bahsetti!



Bitcoin devrilme noktasında olabilir! Analistler bu verilere dikkat çekti!

Bitcoin fiyatı, 200 günlük hareketli ortalamanın (MA) 19.600 doların üzerinde, yatırımcıları uzun pozisyonlar açmaya sevk ediyor. Tarihsel olarak, bu metrik bir yükseliş ve düşüş pivot çizgisi olarak hareket etti ve bunun üzerindeki kırılmalar bir yükseliş trendini gösteriyor, ancak bunun tersine, BTC/USD kırılma noktalarında 200 günlük MA çizgisini yeniden test ediyor ve 19.500 dolara doğru düzeltme yapabilir. yükseltilebilir. Ancak fiyatların 200 günlük hareketli ortalamaya dayanmadan yükselmeye devam ettiği 2019'da durum böyle değildi.

Bitcoin devrilme noktasında olabilir! Analistler bu verilere dikkat çekti!

Bitcoin’de Uzman Görüşü

Kasım 2022 itibariyle, Bitcoin'in fiyatı hiçbir zaman 200 haftalık hareketli ortalamanın altına düşmedi ve bu seviyeden bir toparlanma, teknoloji alıcılarını trene katılmaya teşvik edebilir. Ancak uzmanlar, kripto yatırımcılarının kırılana kadar dikkatli olması gerektiğini söylüyor. Tanınmış kripto para analisti Immortal, 2019’daki ralliye kıyasla mevcut rallinin süresini göz önüne alındığında piyasanın "orta çizgide" olduğunu söyledi. Immortal'ın 2019 zaman çizelgesi fraktalı 2023 için doğruysa, BTC/USD paritesinin Mart ayına kadar 46.000 dolara yükselebilir.

8K video çekebilen Xiaomi 13 Pro tanıtıldı! 26 Şubat 2023 fiyat listesi...
Mutfak tüpü birden 370 TL'ye fırladı! Büyük tüp rekora koşuyor! Aygaz, Mogaz, Milangaz 26 Şubat 2023 fiyat listesi
7 bankada peş peşe nefes kesen son dakika fırtınası! İş Bankası, Garanti, TEB ve 4 banka daha duyurdu! Deprem kredisi!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön