27 / 04 / 2024

Bitcoin ne zaman 30 bin doları görecek?

Bitcoin ne zaman 30 bin doları görecek?

Kripto piyasa analistleri, halen 28.637 dolardan alıcı bulan Bitcoin’in (BTC) 28.815 doların üstünde durması halinde piyasaya güven geleceğini ve BTC’nin bu senaryodaki direnç noktalarının 29.547 ve 30.000 dolar olacağını öngörüyor.



İsrail-Filistin çatışması küresel piyasalarda tedirginlik yaratsa da kripto para piyasasında şu an için böyle bir tablo yok. Analistler Bitcoin’in yeniden toparlanması ile birlikte 30.000 doları ne zaman göreceği konusunda yorum yapmaya başladılar.

ETF’lere dair gelişmelerin ortaya atılmasıyla birlikte volatilite yakalayan Bitcoin (BTC), henüz net olarak yönünü belirlemiş durumda değil.

Kripto yatırımcısının merakla beklediği ETF'ler, yeniden gündeme oturdu. Piyasanın yukarı yönlü hareketi için en önemli unsurlardan biri olan ETF konu başlığı, BTC fiyatını diri tutmayı sürdürüyor. Güncel olarak 28.500 doların üzerinde fiyatlanan BTC, 29.000 dolara gözünü dikmiş durumda.

Bitcoin ne zaman 30 bin doları görecek?

GÜÇLÜ BİR HABER 30 BİN DOLARI GETİRİR

Gerek teknik gerekse temel açıdan BTC’nin önündeki en büyük engel, 30.000 doları ne zaman göreceği şeklinde görünüyor. Önceki dönemlerde fiyat yapısını sürekli meşgul eden bu düzey, güçlü bir haber etkisiyle artık aşılabilir durumda. ETF gelişmelerinde yaşanan fiyat artışları, kripto endüstrisindeki haber akışının önemi bir kez daha ortaya koydu.

Halen 28.637 dolardan alıcı bulan BTC, 28.815 doların üstüne seyrettiği taktirde piyasaya güven geleceği konuşuluyor. Analistlere göre, bu tarz bir senaryoda takip edilebilecek direnç seviyeleri 29.547 ve 30.0005 dolar olarak görülüyor. Haber akışının negatife dönmesi, 28.815 doların aşılamaması veya jeopolitik sorunların şiddetlenmesi durumunda BTC’nin fiyatı sırasıyla 28.120, 27.151, 26.400 ve 26.034 dolara kadar inebilir.

REDDİT KARARI İLE 3 COİN ÇAKILDI!

Coincolik’in haberine göre Reddit’in blokzincir tabanlı Topluluk Puanları (Community Points) programını kapatma kararının ardından, 3 token’da sert düşüş yaşandı. MOON, BRICK ve DONUT fiyatı yüzde 60 ile yüzde 90 oranında değer kaybetti.

Reddit’in tüketici ve ürün iletişimi direktörü Tim Rathschmidt, yaptığı açıklamada, “Topluluk Puanları için gelecekte bazı fırsatlar olduğunu görüyorduk. İhtiyaç duyulan kaynak maalesef haklı gösterilemeyecek kadar yüksek miktardaydı. Düzenleyici ortam o zamandan beri bu çabaya katkıda bulundu. Bu ürünü geride bırakmamızın bir nedeni de, Community Points programının başarmaya çalıştığı şeyi daha kolay anlaşılabilecek şekilde gerçekleştiren birkaç ürünü piyasaya sürmüş ya da bunlara aktif olarak yatırım yapıyor olmamızdır” ifadesini kullandı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön