19 / 05 / 2024

Bizim Toptan, yılın ilk çeyreğinde 4,5 milyar lira net satış geliri elde etti!

Bizim Toptan, yılın ilk çeyreğinde 4,5 milyar lira net satış geliri elde etti!

Bizim Toptan, 2023'ün ilk çeyreğinde, net satış gelirlerini bir önceki senenin aynı dönemiyle kıyaslandığında yüzde 91,5 artırarak, büyümesine devam etti. İşte ayrıntılar...



Bizim Toptan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden hemen sonra 50 tır ürününü ilgili yardım kuruluşları aracılığıyla hızla ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak, bölgede sıcak yemek dağıtımı da gerçekleştirdi. 

Bizin Toptan, bölgenin ekonomik olarak yeniden güçlendirilmesi için çalışmalar sürdürüyor. Bölgedeki hasarlı mağazalarını işler duruma getiren firma, İskenderun’da da yıkılan mağazası yerine organize edilen, geniş ürün çeşitliliğine sahip çadır mağazası ile hizmet vermeye devam ediyor. 

Bizim Toptan, yılın ilk çeyreğinde 4,5 milyar lira net satış geliri elde etti!

Bizim Toptan CEO’su Hüseyin Balcı, ilk çeyrek sonuçları ile ilgili bir son dakika değerlendirmesinde bulundu. 

"Çok kanallı satış modelimiz, EDT kanalındaki büyüme, mağaza ve depo yatırımlarımızla 2023 yılının ilk çeyreğinde de ciromuzu ve müşteri sayımızı artırdık" ifadelerini kullanan Hüseyin Balcı, dönem içinde  Gebze mağazamızın çatısında faaliyete aldıkları güneş enerjisi sistemi gibi çevreye duyarlı yatırımlar ile giderleri kontrol altına almak için adım attıklarının altını çizdi. 

Balcı, söz konusu açıklamasında "Maalesef ki ülkemizin 6 Şubat’ta yaşadığı büyük deprem felaketi hepimizi derinden etkiledi. Ülkece depremin yaralarını sarmak için dayanışma gösterirken, biz de hasar gören Bizim Toptan ve Seç Market mağazalarımızı tekrar ayağa kaldırıp bölgede halkın ihtiyacının kesintisiz karşılanması için çalışıyoruz" diye konuştu ve 2023'ün devamında da depremin ekonomik etkilerini ülke olarak aşmak için çalışmayı sürdüreceklerini, yatırımları ve projeleri ile müşterilerinin yanında olacaklarını dile getirdi. 

Şok Marketler'in ilk çeyrek cirosu 20,8 milyar TL oldu! Mağaza sayısı 10 bin 214'e yükseldi! 

Migros'un mağaza sayısı 3 bin 7 oldu! Nisan'da 25 yeni mağaza açıldı! 

Çeyiz düzecekler müjde! 2 kişilik 13 parça kahvaltı takımı 349 TL! ŞOK 11 Mayıs aktüel ürünler kataloğu!


Geri Dön