27 / 04 / 2024

Borlease Otomotiv'in halka arz büyüklüğü belli oldu

Borlease Otomotiv'in halka arz büyüklüğü belli oldu

Borlease Otomotiv halka arzında hisse başına yirmi beş virgül yirmi dokuz Türk Lirası'ndan elli bir virgül yedi milyon adet hissenin satışı gerçekleştirilirken toplam halka arz büyüklüğü ise bir virgül üç milyar Türk Lirası oldu.



TSKB'den konuya ilişkin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) tarafından yapılan açıklamaya göre halka arzda hisse başına yirmi beş virgül yirmi dokuz Türk Lirasın'dan elli bir virgül yedi milyon adet hissenin satışı gerçekleştirilirken toplam halka arz büyüklüğü ile bir virgül üç milyar Türk Lirası oldu.

Yapılan açıklamada "Halka arzda, toplam 4.301.297 yatırımcıdan, halka arz edilen elli bir milyon yedi yüz bin Türk Lirası nominal değerli payların 4,46 katına denk gelen iki yüz otuz milyon üç yüz yetmiş altı bin yedi yüz yetmiş Türk Lirası nominal değerli pay talebi gelmiştir.

Halka arzda, ek satışa konu edilen dört milyon yedi yüz bin Türk Lirası nominal değerli payların tamamı Yurt İçi Kurumsal Yatırımcılara tahsis edilmiştir. Halka arzda, Yurt İçi Bireysel Yatırımcılara tahsis edilen payların iki virgül seksen yedi katı ve Yurt İçi Kurumsal Yatırımcılara tahsis edilen payların dokuz virgül seksen üç katı talep gelmiştir." ifadeleri bulunmaktadır.

Borlease Otomotiv in halka arz büyüklüğü belli oldu

BORLEASE NE MARKASI?

2013'ten bugüne kadar filo kiralama alanında kapasitesini ekonomik, esnek ve uygun çözümlerle artırarak kurumsal müşterilerde önemli bir karşılık yakalayan Borlease Otomotiv, yaklaşık sekiz bin adetlik araç filosuyla Türkiye'nin yenilikçi filo kiralama şirketleri arasında yer alıyor.

BORLEASE OTOMOTİV NE İŞ YAPAR?

Borlease Otomotiv, 2013 yılında kurulan bir şirkettir ve ana faaliyet alanı, uzun vadeli operasyonel filo kiralama hizmeti sağlamak ve kısa dönem araç kiralama hizmetleri sunmakla birlikte sahibi olduğu araçlarla ve üçüncü kişi ve kurumlardan temin ettiği araçlarla ilgilidir.

Borlease Otomotiv'in halka arz tarihleri belli oldu


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön