01 / 05 / 2024

Borsa düşerken inadına yükseldi! Borsada Ocakta en fazla o kazandırdı!

Borsa düşerken inadına yükseldi! Borsada Ocakta en fazla o kazandırdı!

Borsa Istanbul’da ‘RODRG’ kodu ile 2013 yılından beri işlem gören Rodrigo Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ, ocak ayında yüzde 92,71 ile borsa yatırımcısına en çok kazandıran hisse unvanını aldı.



Borsa İstanbul’da işlem gören şirketlerin hisselerinin performanslarını değerlendirdiğimiz yeni serimizde bugün ‘RODRG’ kodu ile Ana Pazar’da işlem gören Rodrigo Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ’ye göz atıyoruz.

2023 yılının ilk iki ayında rüzgarın tersine döndüğü borsada başta yeniler olmak üzere birçok yatırımcı hüsrana uğrarken, adeta inadına yükselen hisseler de var… İşte bunlardan biri de, 2013 senesinden beri borsada ‘RODRG’ kodu ile işlem görmekte olan Rodrigo Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ.

Borsa düşerken inadına yükseldi! Borsada Ocakta en fazla o kazandırdı!

emlakkulisi.com'da yeni başladığımız hisse analizi serimizde bu kez de RODRG’u mercek altına aldık ve yatırımcısına, haftalık, aylık ve yıllık olarak ne kadar kazandırdığını detaylı olarak derledik.

1997 yılından beri tekstil sektöründe faaliyet gösteren Rodrigo Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ, 2013 senesinde ‘RODRG’ kodu ile halka arz olarak Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı.

Şirket hisselerinin son 1 yıllık seyrine baktığımızda, 14 Şubat 2022 tarihinde 18,18 TL’den işlem gören RODRG, 7 Şubat 2023’te işlem gününü 82,95 TL’den kapayarak, yıllık bazda yüzde 356,27 değer kazandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön