17 / 05 / 2024

Borsa İstanbul, yeni aya yükselişle başladı! BIST 100 endeksi yüzde 0,85 arttı!

Borsa İstanbul, yeni aya yükselişle başladı! BIST 100 endeksi yüzde 0,85 arttı!

Yatırımcılar borsanın güne nasıl başladığını ve nasıl ilerlediğini, yükseliş olup olmadığını merak ediyor. İşte Borsa İstanbul'daki son durum...



Borç limitinin 2025 yılına kadar askıya alınmasını ve federal harcamaların 2 sene süreyle sınırlanmasını öngören tasarıya dün ABD Temsilciler Meclisi'nde onay verilirken, tasarının pazartesiye kadar Senato'dan geçmesi gerekli. Tasarının bugün Demokratların kontrolündeki Senatodan geçebileceğinin altı çiziliyor. 

Analistler, bugün dünya genelinde imalat sanayi Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI) ve ABD'de ADP özel sektör istihdam verileri başta olacak şekilde yoğun olan bir veri gündeminin izleneceğine vurgu yapıyor. 

Borsa İstanbul, yeni aya yükselişle başladı! BIST 100 endeksi yüzde 0,85 arttı!

Bunun yanı sıra, analistler, teknik açıdan BIST 100 endeksinde 5.000 ve 5.200 seviyelerinin direnç, 4.800 puanın destek konumunda bulunduğuna dikkat çekti. 

Ne altın ne de dolar! Bu sene buna yatırım yapanlar servetine servet katacak! İslam Memiş net cevap verdi!

Emekli ikramiyesine zam! Emekli bayram ikramiyesine ne zaman zam gelecek?

Tarladan sofraya pahalılık arttı! Mayıs'ta elma 4,2 kat, maydanoz 4 kat, limon 3,1 kat daha pahalıya satıldı! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön