28 / 04 / 2024

Borsada 6 devin bilançosu açıklandı kar rakamları coştu

Borsada 6 devin bilançosu açıklandı kar rakamları coştu

Borsa'da işlem gören 6 dev şirketin bilanço rakamları açıklandı. Açıklanan rakamlar piyasa beklentilerinin de üzerinde geldi. İşte borsayı coşturacak bilanço verileri...



Borsa'da bilanço sezonu devam ediyor. Bugün açıklanan 6 bilançoda beklentilerin üzerinde kar açıklandı. Bloomberg HT Araştırma Uzmanı Kutay Korap'ın aktardığı bilgilere göre bugün Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerden, Akbank, Erdemir, TAV, Türk Traktör, Tofaş ve Tekfen beklentilerin üzerinde kar açıklayarak dikkat çekti. Bugün bilanço tablolarını açıklayan 6 önemli şirketin piyasada değeri 300 milyar TL'yi buluyor ve Borsa İstabul'da işlem gören ilk 100 şirketin piyasa değerinin yüzed 10'una tekabül ediyor.

6 devden göz dolduran bilanço

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön