17 / 05 / 2024

Borsada kan kaybı sürüyor! 31 Ocak Borsa İstanbul BIST 100 endeksi ne oldu?

Borsada kan kaybı sürüyor! 31 Ocak Borsa İstanbul BIST 100 endeksi ne oldu?

Borsa İstanbul’daki düşüş trendi devam ediyor. Borsa, haftanın ikinci işlem gününde de yatırımcılarını üzdü. BIST 100 endeksi, Fed’in açıklayacağı faiz kararı öncesi gerginlik ve gelen satışlarla günlük bazda yüzde 2,35 değer kaybetti.



YARININ GÜNDEMİNDE NELER VAR?

Borsada kan kaybı sürüyor! 31 Ocak Borsa İstanbul BIST 100 endeksi ne oldu?

Yarın yurt içi piyasalar açısından takip edilecek veriler arasında; imalat sanayi Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI) yer alıyor. 3 Şubat Cuma günü ise enflasyon verileri açıklanacak.

Yurt dışında ise dünya genelinde açıklanacak imalat sanayi PMI, ABD'de ADP özel sektör istihdam verileri yakından takip edilecek veriler arasında yer alıyor. Euro Bölgesinde enflasyonun öne çıkacağını ifade eden uzmanlar, teknik açıdan BIST 100 endeksinde 5 bin 250 puanın direnç, 4 bin 940 seviyesinin destek konumunda olduğunu ifade etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön