28 / 07 / 2024

Borsada son tahminler: BIST 100 endeksi yıl sonunda 8 bin-8 bin 500 bandına yükselebilir!

Borsada son tahminler: BIST 100 endeksi yıl sonunda 8 bin-8 bin 500 bandına yükselebilir!

Borsa İstanbul dün 5 bin 730 puana çıkarak tüm zamanların rekorunu kırarken bu yükseliş fazla kalıcı olmadı. Peki, yükseliş trendi kalıcı olacak mı? Endeks nereye kadar yükselir? Merkez Bankası faizleri artırırsa endeks yıl sonunda ne olur? Uzmanların yorumları haberimizde…


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


FAİZLER YÜZDE 25’E ÇIKACAK

JPMorgan TCMB’nin 22 Haziran’daki toplantısında politika faiz oranını yüzde 8,5'tan yüzde 25'e çıkarmasını beklediklerini bildirdi. Müşterilere gönderilen notta, Türkiye’de politika faizinin yıl sonunda yüzde 30’lara ulaşacağını öngören JPMorgan, Türkiye'nin sıkılaşan kredi koşullarından dolayı bu yılın ikinci yarısında resesyona gireceği tahmininde bulundu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön