05 / 05 / 2024

Borsada yeni dönemde küçük yatırımcı nasıl hareket etmeli?

Borsada yeni dönemde küçük yatırımcı nasıl hareket etmeli?

Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısı 3.3 milyon kişiyi aştı. Peki borsaya gelen küçük yatırımcı risklerden korunmak ve getiri elde etmek için neler yapmalı? İşte nokta atışı öneriler ve ipuçları...



Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi'nden Ufuk Korcan imzalı haberde giderek dahaf azla yatırımcıya ev sahipliği yapan Borsa İstanbul'da risklerden korunarak uzun vadede getiri elde etmek için yapılması gerekenler el alındı. Haberde son iki ayda hisse senedi piyasalarına 660 bin yeni yatırımcının katıldığı ve hisse senedine yatırım yapan yatırımcı sayısının 3.3 milyon kişiyi aştığı ifade edildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön