30 / 04 / 2024

Böyle kampanya görülmedi! 1 kilo şeker yalnızca 1 TL

Böyle kampanya görülmedi! 1 kilo şeker yalnızca 1 TL

Her gün zam haberleri gelirken Avansas'tan kullanıcılarına 1 TL'ye şeker kampanyası geldi. İşte kampanyanın ayrıntıları...



Çeşitli ürünlere yağan zamlar bütçeleri giderek zorlarken ceplere iyi gelecek ürün fırsatları tek tek açıklanmakta. Bu fırsatlardan biri de Avansas’ın 1 kilo şeker kampanyası olmuş durumda. 

Şeker fiyatlarına son gelen zamlardan sonra şekerin 1 kilosu 25 lirayı buluyor. Ancak Avansas, üyelerine özel 1 kilo şeker 1 TL kampanyasını internet sitesi üzerinden duyurmuş durumda. Buna göre Avansas üzerinden vereceğiniz ilk siparişte promosyon kodunu girerek 1 kiloluk şekeri sepetinize sadece 1 TL olarak alabileceksiniz.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön