09 / 05 / 2024

Böylesi ilk kez oluyor! o şehirde vatandaş suya zam yapılmasını istedi!

Böylesi ilk kez oluyor! o şehirde vatandaş suya zam yapılmasını istedi!

Evet böylesi ilk kez oluyor. Türkiye’de vatandaş suya yapılan zamlardan şikayet ederken, bu şehirde yaşayanlar, belediyeden suya zam yapmasını talep etti.



Sözcü’den Evren Demirdaş’ın haberine göre, Tunceli Belediyesi, geçtiğimiz kasım ayında suya zam konusunu vatandaşlara sordu.

Belediye yetkilileri ve halk tarafından yapılan toplantıya katılan vatandaşlar, mevcut durumda su fiyatının çok ucuz olduğunu dile getirip, belediyeden zam yapmasını talep etti.

Böylesi ilk kez oluyor! o şehirde vatandaş suya zam yapılmasını istedi!

VATANDAŞ, “ULAŞIM DA ÇOK UCUZ ZAM YAPIN” DEDİ

Üstelik Tunceli Belediyesi’nin söz konusu toplantısında yaşananlar bununla da sınırlı kalmadı. Toplantıya katılan halk, ulaşım ücretlerinin de çok düşük olduğunu belirterek, bu alanda da fiyatların artırılmasını istedi.

Toplantıya katılan öğrenci temsilcisi, ulaşım fiyatlarının yeniden ayarlanması ve sefer sayılarının da artırılması yönünde görüş bildirdi.

Düzenlenen toplantının ardından12 tonun üzerindeki su tüketimi için 2 lira 50 kuruş olması kararı alınırken, ulaşım ücretleri de öğrenciler için 2, siviller içinse 2,5 TL olarak belirlendi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön