28 / 04 / 2024

Brent petrol yükseliyor! Brent petrol bugün ne kadar? 6 Ekim 2022 brent petrol varil fiyatı

Brent petrol yükseliyor! Brent petrol bugün ne kadar? 6 Ekim 2022 brent petrol varil fiyatı

Benzin ve motorine gelen zamların ardından brent petrol fiyatı merak edilmeye başladı. Geçtiğimiz hafta 83 doalra kadar gerileyen brent petrol varil fiyatı bu hafta yükselişe geçti. Peki brent petrol varil fiyatı ne kadar? Brent petrol varili kaç dolar? İşte 6 Ekim 2022 brent petrol varil fiyatı...



BRENT PETROL NE KADAR OLDU?  BRENT PETROL BUGÜN KAÇ DOLAR? 6 EKİM 2022 BRENT PETROL 

Brent petrolün varil fiyatı an itibariyle 93,89 dolar seviyesinden işlem görüyor. Gün içerisinde 94 dolar seviyesini test eden Brent petrol en düşük ise 93,08 dolar seviyesinde işlem gördü.

Brent petrol yükseliyor! Brent petrol bugün ne kadar? 6 Ekim 2022 brent petrol varil fiyatı

BRENT PETROL NEDİR?

Akaryakıt fiyatlarının şekillendiren brent petrol ne demek? Brent betrol ne? Brent petrol ne lama geliyor? soruları merak ediliyor.

Brent petrol, dünya petrol piyasasına yön veren petroldür. Londra Brent ya da Brent Blend olarak da bilinemektedir. Çıkaran şirket Shell tarafından "Brent Goose" ismi verilmiş olup, içeriğinde yüzde 0,37 oranında sülfür bulunur ve bu da Brent Petrol’ün işlenmesi daha kolay olan “tatlı petrol” sınıfında yer alır.

Benzin ve motorine zam, LGP'ye indirim! 5 Ekim akaryakıt fiyat listesi!

Brent petrol fiyatı bugün ne kadar? Brent petrol kaç dolar? 5 Ekim 2022 brent petrol fiyatı

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön