28 / 07 / 2024

Brent petrolün varili 74,89 dolar!

Brent petrolün varili 74,89 dolar!

Açıklanan rakamlara göre, dün 74,98 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı uluslararası piyasalarda 74,89 dolardan işlem görüyor.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Ayrıca verilen detaylara göre, diğer bir yandan, Çin Ulusal İstatistik Bürosu’nun imalat sektörünün haziran ayında art arda üçüncü kez daralmaya gittiğini gösteren verileri açıklaması da petrol fiyatlarının yükselişini sınırladı.

Akartakıt fiyatlarında son durum

Akaryakıt fiyatlarındaki son durum milyonlarca sürücü tarafından da merak ediliyor ve araştırılıyor. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, Brent petrol fiyatlarında meydana gelen dalgalanmalar, benzin, mazot ve LPG fiyatlarını da etkiliyor.

Brent petrolün varili 74,89 dolar!

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Haziran ayı boyunca hem motorine hem de benzine peş peşe zam yapılmıştı. Verilen detaylara göre, motorinin fiyatı toplamda 4,37 TL, benzin litre fiyatı ise 3,36 TL artmıştı.

Söz konusu bu zamlardan sonra benzinde de motorinde de litre fiyatları 24 TL'yi aştı.

Habertürk'ün aktardığı habere göre, dolar kurundaki artışlar akaryakıt fiyatlarına da zam şeklinde yansıdı. Ayrıca akaryakıtta tabelalar 26 Haziran 2023 tarihinde yeniden değişmişti. Son yapılan zamla birlikte LPG'nin litre fiyatı da 66 kuruş arttı.

2023 vergi borç yapılandırması ne zaman bitecek? Son gün ne zaman? Vergi borcu olanlar acil bakın!

2027’ye kadar iş alanlarında en yüksek büyüme eğitim, tarım ve ticarette olacak!

E-ihracatta ve uluslararası ticarette kripto para ile ödeme giderek yaygınlaşıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön